Kuulo ja laadukas sisäilmasto on meidän kaikkien oikeus! Soita meille: 0400 560 278

Kuulon apuvälineet

Toimitamme ja asennamme korkealaatuisia Humantechnic-kuuloapuvälineitä, joiden avulla mm. puhelimen, ovikellon, palovaroittimen, herätyskellon, kosteusvaroittimen ja itkuvaroittimen havaitseminen helpottuu.

Herätyskello

Time Flash –värähtelevä herätyskello on kätevä apuvälinen yöpöydälläsi. Se on yhteydessä puhelimeesi, palovaroittimeen, ovikelloon, kosteusvaroittimeen ja itkuhälyttimeen normaalin herätystoiminnon lisäksi. Herätyskellossa on omat ikoninsa ovikellolle, puhelimelle, palovaroittimelle, lapsen itkuvaroittimelle sekä vesivahingolle. Ikonin kohdalle syttyvästä merkkivalosta pystyt helposti havaitsemaan, mistä hälytyksestä on kyse.

  • Kello herättää voimakkaalla välähtelevällä valolla, äänellä ja / tai täristimellä
  • Kaksi erilaista herätysrytmiä
  • Herätystilan näyttö ja valaistu torkkutoiminta
  • Analoginen kvartsi kellokoneisto
  • Akkuvarmistus sähkökatkon varalta
  • Automaattisesti sammuva valaiseva kellotaulu
  • Valkoinen, musta tai hopean harmaa

Täristintyyny

Täristintyyny auttaa sinua heräämään. Se on yhteydessä herätyskelloosi, jonka ikoneista pystyt helposti havaitsemaan herätyksen syyn. Täristintyynyä voit pitää patjasi alla.

Lisa RF –lähetin

Lisa RF –lähetin toimii radioaalloilla, voit ottaa sen mukaasi myös kotipihallesi. Lisa-lähettimessä on ladattava akku sekä paristokotelo mahdollisia paristoja varten. Lisa-lähetin tavoittaa sinut tärisemällä, vilkkuvaloilla sekä äänellä. Lisa-lähettimessä on omat ikoninsa ovikellolle, puhelimelle, palovaroittimelle, herätyskellolle, lapsen itkuvaroittimelle sekä vesivahingolle. Ikonin kohdalle syttyvästä merkkivalosta pystyt helposti havaitsemaan, mistä hälytyksestä on kyse.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kuulon apuvälineistä!